Esperant rival per Almaty

Esperant rival per Almaty

Aquest divendres se celebra el sorteig de la Final Four amb tres possibles rivals per a semifinals: Kairat, Inter i Sporting Club de Portugal

El Barça Lassa espera rival per a les semifinals de la UEFA Futsal Champions League. Aquest divendres se celebra el sorteig de la Final Four a la ciutat amfitriona d’Almaty. Serà a la la mitja part d’un partit internacional de futbol sala que enfrontarà a les seleccions de Kazakhstan i Croàcia i que comença a les 14:30h CET.

Els possibles rivals

Els tres possibles contrincants del Barça per a les semifinals de la Champions són Kairat, Inter i Sporting Club Portugal. Els tres són rivals de màxima dificultat. El Kairat és l’amfitrió i té dos títols de campió d’Europa (2013 i 2015); Movistar Inter ha guanyat les tres últimes edicions de la Champions; mentre que l’Sporting Club de Portugal és l’actual subcampió d’Europa i ha jugat les dues últimes finals contra Inter.

Precedents amb el Barça

El Barça ja s’ha enfrontat als tres possibles rivals en alguna de les seves cinc participacions anteriors a la Final Four. Kairat és la bèstia negra: es va imposar al Barça en la final del 2015 a Lisboa (3-2) i també va eliminar als blaugrana en les semifinals del 2013 a Tblisi (5-4). Amb l’Sporting de Portugal, dos precedents favorables al Barça: victòria en les semifinals del 2012 a Lleida (5-1); i també victòria en les semifinals del 2015 a Lisboa (5-3). I el precedent més recent és contra Movistar Inter, amb derrota en les semifinals de la temporada passada a Saragossa (2-1).

Sense Ferrao ni Marcenio

Recordem que el Barça Lassa no podrà comptar ni amb Ferrao ni amb Marcenio en les semifinals de la Champions. Ferrao arrossega una sanció després de veure targeta groga en l’últim partit contra Ugra, mentre que la normativa no permet inscriure a Marcenio perquè ja va jugar en la present edició de la Champions precisament defensant la samarreta del Gazpom Ugra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut