Denis Suárez amplia el seu contracte i marxa cedit a l'Arsenal

Denis Suárez amplia el seu contracte i marxa cedit a l'Arsenal

El FC Barcelona i l’Arsenal han arribat a un acord per a la cessió del jugador per al que queda de la temporada 2018/19

El FC Barcelona i el jugador Denis Suárez han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, que finalitzava el 30 de juny del 2020, fins al 30 de juny del 2021.

Així mateix, el FC Barcelona i l’Arsenal han arribat a un acord per a la cessió del jugador per al que queda de la temporada 2018/19. El club anglès es farà càrrec de la fitxa del jugador i l’acord inclou també una opció de compra.

71 partits, 8 gols i cinc títols

D’aquesta manera, el futbolista gallec posa fi a la seva segona etapa barcelonista després de jugar al Barça B durant la temporada 2013/14 i arribar al primer equip l’estiu del 2016. Les cessions al Sevilla i al Vila-real van fer que el Barça exercís la clàusula de recompra i el migcampista gallec tornés a l’equip amb Luis Enrique.

En total, Denis Suárez ha jugat 71 partits oficials en les tres temporades que ha estat al FC Barcelona. En la seva trajectòria amb el primer equip ha marcat 8 gols i ha pogut aixecar cinc títols: una Lliga, dues Copes del Rei i dues Supercopes d’Espanya per omplir el seu palmarès. En la seva etapa prèvia amb el Barça B havia disputat 36 compromisos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut