PRÈVIA – La victòria com a objectiu en el primer duel de l’any a domicili

PRÈVIA – La victòria com a objectiu en el primer duel de l’any a domicili

(21.15 hores, Esport3) El Barça Lassa visita un Caldes que es troba en una meritòria cinquena posició

La classificació de l’OK Lliga dóna un coixí de set punts al Barça Lassa en el liderat. Ha costat molt aconseguir-lo després de guanyar el Liceo al Palau (6-2) i, ara, l’objectiu és mantenir-lo. La primera prova arriba aquest dimarts a Caldes de Montbui (21.15 hores, Esport3), en el primer duel del 2019 a domicili. “Anem a una pista on la temporada passada vam guanyar 0-1. Serà molt complicat”, ha afirmat Edu Castro. 

El tècnic blaugrana ha destacat que el Recam Làser Caldes “és un equip que juga amb molta velocitat i que té moviments difícils de contrarestar”. Els d’Eduard Candami es troben en cinquena posició, però van acabar la primera volta com a caps de sèrie de la Copa: “té molt mèrit” i “és un equip amb molta més experiència a l’OK Lliga”, ha dit l’entrenador, que no agafa com a referència els precedents d’aquesta temporada (4-0 a la Lliga Catalana i 5-0 a la segona jornada d’OK Lliga). 

“El Caldes està fent una temporada increïble per mèrits propis”

Sergi Fernández

Després d’haver realitzat un últim entrenament aquest dilluns, l’equip blaugrana visitarà la Torre Roja de Caldes amb tots els jugadors disponibles. “Tenim moltes ganes de seguir treballant, millorant dia a dia en els entrenaments”, ha manifestat Sergi Fernández, tot afegint que el duel d’aquest dimarts “és molt perillós perquè juguem en una pista complicada”. El porter calderí ha subratllat que el Caldes “està fent una temporada increïble per mèrits propis”.

El Caldes, que només ha perdut dos partits a la seva pista (contra Reus i Noia Freixenet), té Ferran Rosa (10), Álvaro Giménez (9), Xavi Rovira (9) i Pol Galbas (7) com a màxims golejadors. També cal destacar el paper dels joves de la casa Roger i Alexandre Acsensi, Marcos Blanqué i Sito Ricart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut