Messi ha segellat amb gol 36 estadis

Messi ha segellat amb gol 36 estadis

L’astre argentí no cessa a l’hora d’escriure rècords amb el Barça: ja ha celebrat gols en 36 camps visitants de la Lliga

La paraula ‘rècord’ ja es podria considerar sinònim de Leo Messi. En la darrera jornada contra el Girona (0-2), el ‘10’ del FC Barcelona va anotar una altra diana que comporta assolir una altra sensacional marca per al crac culer: ja ha celebrat gol en 36 estadis visitants de la Lliga. Però, a més, aquest gol demostra que continua intractable de cara a porteria: set jornades seguides marcant i líder en solitari del Pitxitxi i la Bota d’Or.

Riazor, l'estadi que ha vist més gols de Messi

El Municipal de Montilivi, que no havia vist cap diana de l’argentí, s’ha sumat a la llista d’estadis visitants de la Lliga que han patit la qualitat definidora de Messi. D’aquesta manera, el de Rosario escriu un amfiteatre més a la seva llista i ja en suma un total de 36. Riazor, amb 13 gols, és el camp forà en què el ‘10’ culer ha estampat la seva firma en més ocasions. El Santiago Bernabéu, amb 11, se situa com el segon estadi predilecte de Leo Messi.

El Alcoraz, camp que Messi visitarà per primera vegada el cap de setmana del 14 d’abril, i el Wanda Metropolitano són els únics estadis d’equips de Primera Divisió que l'argentí no ha conquerit.

El líder de la Bota d’Or, enratxat

19 gols a la Lliga porten el nom de Leo Messi. Unes estadístiques golejadores que el situen al capdavant de la Bota d’Or, amb una diana d’avantatge sobre Mbappé, i del Pitxitxi, perseguit per Luis Suárez amb 15. Liderar aquestes dues classificacions és, en part, gràcies a les set jornades consecutives de Lliga que ha perforat la porteria. Una ratxa que és la millor de la present temporada. I és que el màxim golejador de la història del Barça segueix engreixant els seus números de rècord.

3r futbolista amb més victòries a la Lliga

Amb el gol que tancava el triomf a Girona, Leo Messi va assolir la seva victòria 328 en Lliga. Per tant, se situa com a tercer classificat en el rànquing de jugadors amb més triomfs a Primera Divisió. Després de superar Raúl González, ara té per davant dos porters: Zubizarreta amb 333 i Iker Casillas amb 334. Unes estadístiques que de ben segur sobrepassarà amb els seus gols i assistències -també és el màxim assistent de la Lliga 2018/19 amb 10 passades de gol. I de mica en mica anirà assolint els seus reptes d'aquest 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut