La millor ratxa de triomfs de Valverde

La millor ratxa de triomfs de Valverde

El FC Barcelona suma vuit triomfs consecutius a la Lliga, la millor marca del tècnic i de les grans lligues europees

La victòria en el derbi contra el Girona (0-2) ens ha deixat diversos rècords per al FC Barcelona. Amb la victòria, l’equip entrenat per Ernesto Valverde ja fa vuit partits seguits a la competició domèstica que suma els tres punts, la millor marca del tècnic en la seva carrera.

El de Viandar de la Vera es va estrenar a la Lliga 2017/18 amb set victòries seguides (Betis, Alabès, Espanyol, Getafe, Eibar, Girona i Las Palmas) i ho va repetir de la jornada 15 a la 21 (Vila-real, Deportivo, Reial Madrid, Llevant, Reial Societat, Betis i Alabès). A més, aquestes vuit victòries a la Lliga són, també, la ratxa més destacada entre les grans lligues europees.

23 gols

Des de l’1-1 al Wanda Metropolitano del 24 de novembre passat, l’equip compta els seus partits de Lliga per victòries. Durant aquesta ratxa, l’equip, a més, ha aconseguit 23 gols (dos al Vila-real, quatre a l’Espanyol, cinc al Llevant, dos al Celta, dos al Getafe, tres a l’Eibar, tres al Leganés i dos al Girona).

En aquesta sèrie de duels, el màxim golejador blaugrana ha estat Lionel Messi, amb 8 gols, seguit per Luis Suárez, amb cinc, Dembélé, autor de dues dianes, i Piqué i Semedo que n’han sumat una. Aquesta bona dinàmica ha servit, a més, perquè l’astre argentí i el davanter de Salto liderin la taula de golejadors de la Lliga, amb 19 i 14 gols, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut