El líder es fa fort a Montilivi (0-2)

El líder es fa fort a Montilivi (0-2)

El FC Barcelona s’imposa al Girona amb gols de N. Semedo i Leo Messi i encadena vuit victòries seguides a la Lliga

Vuitena victòria seguida a la Lliga davant un combatiu Girona. El FC Barcelona manté la seva gran trajectòria a la Lliga amb un nou triomf que el manté líder en solitari (0-2). En aquesta ocasió, els blaugranes s’han imposat al Girona a Montilivi en un duel en què els gols de Nélson Semedo i Leo Messi han estat decisius per superar un combatiu conjunt gironí que no s’ha rendit en cap moment.

Un inici de partit a Montilivi, el segon a la historia a la Lliga, en què els dos conjunts han buscat el primer gol. Finalment ha estat el Barça el primer a colpejar. En una jugada amb diferents xuts dels blaugranes, Nélson Semedo ha avançat els d’Ernesto Valverde. L’estrena oficial del defensa portuguès com a golejador culer servia per avançar el Barça amb un xut ras ajustat al pal dret (0-1, min 9). D’aquesta manera, el Barça acumula 32 jornades marcant a domicili a la competició domèstica.

El Girona no ha abaixat els braços en cap moment i s’ha pogut gaudir d’un duel d’anada i tornada davant els 14.021 aficionats presents a Montilivi. El Barça, però, ha estat a punt de marcar el 0-2 en una gran passada de Messi a l’espai per a Coutinho. En l’un contra un, el jugador brasiler no ha pogut superar la sortida del porter local Bono.

Després d’aquest inici vibrant el futbol ha donat pas a la cortina d’aigua que ha caigut sobre Montilivi. El Girona ha tingut una doble ocasió claríssima per empatar, però entre Ter Stegen i Piqué han evitat els gols de Stuani i Pere Pons, respectivament. 

El Girona posa a prova Ter Stegen

L’inici de la segona meitat ha tingut una ocasió molt clara de Stuani a l’interior de l’àrea. Un xut que Ter Stegen ha refusat perfectament. Pocs instants després el Barça ha quedat amb superioritat numèrica després de l’expulsió del defensa local Bernardo. Els gironins han continuat arribant a la porteria culer, però el porter alemany ha demostrat la seva gran qualitat sota pals.

Messi marca la diferència

Just quan el Barça estava generant menys perill ha arribat la qualitat de Leo Messi. En una bona connexió amb Jordi Alba, una més, l’astre argentí ha situat el 0-2 al minut 68 superant la sortida de Bono per dalt. Un gran gol que permet a l’astre argentí marcar per primera vegada a Montilivi, l'estadi número 36 en el qual Messi ha marcat a la Lliga.

Un triomf de rècord

Leo Messi i Luis Suárez haurien pogut ampliar la diferència al marcador, però el resultat ja no s’ha mogut. Coutinho ha tingut el 0-3 al temps afegit, però la defensa gironina ha evitat el gol del jugador brasiler en l’últim instant. Els blaugranes sumen un nou triomf a la Lliga, el vuitè seguit, que suposa un rècord amb Ernesto Valverde a la banqueta culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut