Barça B – CE Sabadell: Pluja de gols al Miniestadi (5-1)

Els de Garcia Pimienta aconsegueixen la victòria més àmplia de la temporada

El Barça B ha golejat el CE Sabadell per 5 a 1 en el duel corresponent a la jornada 22 de la Segona B del Grup III. El hat-trick d’un inspiradíssim Carles Pérez i les dianes de Collado i Vilarrasa han certificat el triomf blaugrana, que els situa a la zona alta de la classificació amb 35 punts.

Inici elèctric al Miniestadi

El partit ha començat amb els dos equips ben posicionats i amb una paraula sobre el terreny de joc: intensitat. Ambdós conjunts han sortit decidits a buscar la porteria rival. I és que quan només s’havien disputat quatre minuts del duel, en un contracop vertical dels visitants ha arribat el primer gol, obra d’Arturo (0-1).

Tot i el gol matiner, els de Garcia Pimienta no han abaixat el ritme, i ha arribat el gol en una jugada coral magnífica capitanejada per la màgia de Riqui Puig, que ha servit una espectacular passada a Carles Pérez a l’esquena de la defensa arlequinada. El ‘7’ blaugrana ha controlat l’esfèrica i ha definit a les mil meravelles al pal llarg del porter, i ha situat l’empat (1-1) a l’electrònic del Miniestadi.

Els barcelonistes, amb el control de la pilota, cuinaven les jugades ofensives buscant els espais per generar ocasions de perill. Però la solidesa i l’ordre defensiu del conjunt sabadellenc han provocat que s’arribés al descans amb l’empat al marcador.

Als primers compassos del segon temps el conjunt visitant ha sortit amb una pressió molt alta que ha dificultat la sortida de pilota dels culers.

Encert ofensiu blaugrana

Però de mica en mica el Barça B s’ha anat trobant més còmode sobre la gespa del Miniestadi. I a partir d’una jugada del no-res Carles Pérez ha segellat el 2-1. La batuta del duel era blaugrana. Amb un Carles Pérez en estat de gràcia, el ‘7’ barcelonista ha encaminat el triomf culer amb un xut de murri per sota les cames del seu defensor (3-1). Així, ha signat el hat-trick i s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip amb sis dianes.

El domini era de color blaugrana, i, en una contra encapçalada per Riqui Puig, Collado ha situat el quart per als de Garcia Pimienta (4-1). Amb el partit trencat, Vilarrasa ha situat la cirereta del pastís amb el definitiu 5 a 1, i d’aquesta manera s’ha estrenat com a golejador amb el Barça B.

Barça B, 5
Sabadell FC,
1

Barça B: Iñaki Peña, Guillem (Morer, min 78), Araujo (Cuenca, min 85), Chumi, Miranda (Vilarrasa, min 74), O. Busquets, Carles Pérez, Riqui Puig, Mujica, Monchu i Collado

CE Sabadell: Roberto, Capó, Josu, Nico, Migue, Àngel, Domínguez, Adri Cuevas, Arturo (Edgar, min 70), Felipe (Pol, min 65) i Nestor (Acedo, min 83)

Gols: 0-1, Arturo (min 4); 1-1, Carles Pérez (min 10); 2-1 Carles Pérez (min 52); 3-1 Carles Pérez (min 64); 4-1, Collado (min 70); 5-1, Vilarrasa (min 84)

Àrbitre: González Francés. Ha amonestat Chumi (min 60) per part blaugrana

Assistència: 1.727 espectadors al Miniestadi