Barça Lassa B – Colo Colo Saragossa (6-1): Triomfa el talent jove

Amb una mitjana d’edat de 18,8 anys, els blaugranes s’emporten els tres punts

Els blaugranes s’enfrontaven a un equip en ratxa, el Colo Colo, que havia guanyat tres dels darrers quatre partits. Alhora, els barcelonistes arribaven minvats per les lesions, les sancions i la convocatòria de seleccions, per la qual cosa Closas completava la llista amb Pérez, Dani i Nicolás, de l’equip Juvenil. Quant a la vessant esportiva, els jugadors del Juvenil van ser clau en el primer temps, i en el segon l’equip va demostrar maduresa per assolir els tres punts, amb un equip que presentava una mitjana d’edat de 18,8 anys en la convocatòria d’avui.

Poder juvenil

Les coses no començaven gaire bé per al Barça Lassa B. Al minut 2 Muniesa aprofitava una passada llarga del seu porter per avançar els aragonesos (0-1). Els blaugranes posaven pressió sobre la porteria del Colo Colo, i Rufino, a passada del juvenil Víctor Pérez, estavellava la pilota al travesser al minut 5.

Fruit del treball defensiu, els de Closas empataven al minut 7 gràcies a un gol del juvenil Víctor Pérez. El partit s’equilibrava i els culers atacaven amb empenta, però els de Saragossa també feien lluir-se el porter del Barça Lassa B, Santi Sahuquillo. A Xavi Closas, el tècnic blaugrana, no li tremolava el pols, i a l’equador del primer temps feia entrar a la pista dos juvenils, Nicolás i Dani.

Al final del primer temps els dos equips cercaven la porteria rival, i la confiança en els més joves donava resultat amb el gol del juvenil Nicolás, que establia el 2 a 1 al minut 17.

Cap fred i cor calent

El Barça Lassa B sortia cercant un tercer gol que li donés tranquil·litat. Rufino, fins a quatre vegades en els primers minuts, i Nil Closas feien treballar de valent Basmalis, porter del Colo Colo, per aturar els seus xuts. El domini de la pilota era blaugrana, i al minut 28 Hugo Alonso marcava el 3 a 1.

Lluny d’anar enrere, el Barça Lassa B controlava la pilota i cercava un nou gol, tot i que el Colo Colo tenia opcions de retallar i el porter blaugrana Lluch treia dues pilotes molt complicades.

Víctor Pérez provocava la sisena falta dels visitants, i Daniel executava amb mestratge el doble penal i marcava el 4 a 1 al minut 37, resultat que ja semblava definitiu. Els de Saragossa apostaven pel joc de cinc, i com a resposta rebien la cinquena diana local, feta per Hugo Alonso després d’un gran passada de Nil Closas. Rufino, amb un xut des del seu camp, situava el definitiu 6 a 1 a segons del final.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Colo Colo Saragossa (6-1)