La convocatòria per visitar el Girona

La convocatòria per visitar el Girona

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per afrontar la 21a jornada de Lliga a Montilivi (16.15 hores)

Torna la Lliga en aquest mes de gener frenètic amb setmanes de tres partits. Aquest diumenge, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà al Girona en la 21a jornada de Lliga. Per a aquest partit, que es disputarà a l’estadi de Montilivi a les 16.15 hores, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats. 

Per a aquest matx el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Samper i Murillo, i per lesió, O. Dembélé, Rafinha i Umtiti.

Darrera sessió abans del partit

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Girona. La sessió ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a excepció dels lesionats O. Dembelé, Rafinha i Umtiti. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar un altre duel català d’aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut