Un fitxatge d’impacte mundial

Un fitxatge d’impacte mundial

L’anunci oficial de la incorporació de De Jong a partir del mes de juliol ha estat notícia arreu del món

Era una arribada desitjada pel barcelonisme, i ha tingut una gran repercussió a escala mundial. L’acord amb l’Ajax per Frenkie de Jong ha estat una de les notícies esportives més rellevants del dimecres 23 de gener, i la premsa de tot el món se n’ha fet ressò.

El jugador holandès, un dels futbolistes que més interès havia despertat al mercat de fitxatges, ja tenia presa la decisió de deixar l’Ajax el pròxim estiu i ha escollit el FC Barcelona per davant de clubs com el París Saint-Germain o el Manchester City. Per aconseguir la signatura del jugador, una de les grans promeses del futbol mundial, el FC Barcelona va enviar una destacada delegació del Club encapçalada pel president Bartomeu, i amb la presència del CEO del Club Òscar Grau o el mànager esportiu de futbol Pep Segura, entre d’altres.

mini_firma-de-jong-4

 

Catalunya i l’estat espanyol

‘SPORT’ i ‘Mundo Deportivo’ obren les seves portades amb l’operació, que també apareix a l’Esportiu de Catalunya. Els tres grans diaris de l’esport catalans destaquen el fitxatge del migcampista holandès i asseguren que és “un fitxatge estratègic”. Pel que fa a la premsa esportiva estatal, els diaris ‘Marca’ i ‘As’ també es fan gran ressò de l’operació, i destaquen De Jong com “un fitxatge model” o “superlatiu”.

El tema esportiu del dia a Holanda

Als Països Baixos, l’operació també ha tingut molta importància. Diaris com ‘De Telegraaf’, ‘Volskrant’ o la televisió ‘NOS’ han tractat la notícia recordant i subratllant la tradició de futbolistes holandesos del FC Barcelona. A més a més, capçaleres esportives europees de referència com ‘L’Équipe’, la ‘Gazzetta dello Sport’, ‘BILD’ o la ‘BBC’ també recullen el fitxatge a les portades de les seves edicions digitals.

UEFA: ‘Un jugador que apareix un cop per generació’

El web oficial de la UEFA ha elaborat un reportatge titulat ‘Frenkie De Jong: per què és tan especial’, en el qual expliquen les qualitats del nou jugador culer. Per a l’organisme del futbol europeu, De Jong és “un jugador que apareix un cop per generació” i que pot jugar a totes les posicions del mig del camp. 

L’escrit, a més, assegura que és un futbolista “que pot canviar un partit en un tres i no res” i augura que encaixarà a la perfecció al Barça, destacant la figura de Sergio com a mestre, del qual “en podrà aprendre i, finalment, succeir-lo”. La UEFA també destaca la tradició de migcampistes de la Masia, i recorda el talent holandès que ha vestit la samarreta blaugrana: Cruyff, Neeskens, Koeman, Kluivert, Overmars o els De Boer, entre d’altres.

De Jong, amb el president Bartomeu

 

Notícia arreu del planeta

L’acord ha traspassat fronteres i també ha arribat a l’Argentina, on el diari ‘Olé’ titula “Un pibe maravilla para Messi”, destacant les paraules del president Bartomeu sobre el futbolista. ‘Lance’, el diari esportiu de referència al Brasil, també destaca la incorporació i reprodueix el comunicat oficial del Club sobre el fitxatge del jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut