La convocatòria per visitar el Sevilla

La convocatòria per visitar el Sevilla

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar l’anada dels quarts de final de Copa (21.30 hores)

Torna la Copa, i aquest cop els quarts de final. L’equip d’Ernesto Valverde visitarà al Sevilla en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Per aquest partit, que es disputarà a l’estadi Ramon Sánchez Pizjuán a les 21.30 hores, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 19 convocats, que dimecres al matí ha quedat reduïda a 18 un cop confirmat el transfer de Kevin-Prince Boateng. Denis Suárez ha estat el jugador descartat a última hora. 

Per aquest matx, doncs, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Coutinho, Arthur, Suárez, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen, Riqui Puig i O. Busquets. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Sergio, Messi i Samper, per sanció Murillo i per lesió O. Dembélé, Rafinha i Umtiti.

Darrera sessió abans del partit

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Sevilla. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Prince, que ha fet el seu primer entrenament amb l’equip. Iñaki Peña, Chumi, Miranda, O. Busquets, Riqui Puig i Mujica del Barça B. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar l’anada dels quarts de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut