Lesió de Dembélé: 15 dies de baixa

Lesió de Dembélé: 15 dies de baixa

Les proves realitzades al jugador francès han confirmat que té un esquinç al turmell esquerre

Les proves realitzades al jugador del primer equip Ousmane Dembelé han confirmat que té un esquinç al turmell esquerre. El temps aproximat de baixa és de 15 dies.

El jove jugador francès es va lesionar diumenge en el duel davant el Leganés (triomf per 3-1), en un matx on estava sent el millor sobre la gespa. Velocitat, potència, regats, assistències... Un autèntic vendaval per banda dreta, oferint tot el seu gran repertori de màgia i qualitat. De fet, cap altre jugador ha completat 11 regats en un mateix partit de Lliga aquesta temporada, i ell va assolir la fita jugant únicament 69 minuts.

A més, Dembélé va ser l’encarregat d’obrir la llauna després d’una gran combinació amb Jordi Alba, anotant així el seu 13è gol d’aquesta temporada: 8 a la Lliga, dos a la Lliga de Campions, dos a la Copa del Rei i un a la Supercopa d’Espanya.

També l’‘11’ blaugrana complia contra el conjunt madrileny 50 partits amb el FC Barcelona, en els quals acumula 17 gols i 12 assistències. A continuació pots gaudir de tots els gols anotats per Ousmane Dembélé el 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut