Reacció de líder (3-1)

Els culers, gràcies als gols de Dembélé, Suárez i Messi, s’emporten tres punts molt treballats en un matx on la lesió del francès ha estat la part negativa

Victòria molt treballada del FC Barcelona davant el Leganés (3-1) que permet als culers seguir líders intractables a la Lliga una jornada més. Els de Valverde s’han avançat amb un gran gol de Dembélé, però Braithwaite ha igualat a l’inici de la segona part. Luis Suárez després d’un gran xut de Messi, i el mateix argentí ja al temps de descompte, han acabat donant la victòria als barcelonistes en un matx on la part negativa ha estat la lesió de Dembélé.

Recital de Dembélé

El conjunt blaugrana s’ha fet amb el control de la pilota des de l’inici, i amb Ousmane Dembélé molt actiu des de la dreta, les primeres ocasions no han trigat a aparèixer. Una gran acció individual del francès ha estat a punt d’acabar en el primer gol, però el xut de Coutinho ha marxat a corner (minut 10).

Amb el Barça molt actiu en atac i sense patir gaire en defensa, el gol estava a punt d’arribar. Suárez, després d’una bona assistència de Dembélé, ha rematat fora per poc (minut 30), però només dos minuts després arribaria el gol. Gran contraatac barcelonista iniciat per una bona acció de Piqué, i que Dembélé, després de combinar a la perfecció amb Jordi Alba, ha definit amb la dreta ajustat al pal per situar l’1-0 (minut 32). Coutinho després d’una bona assistència de Dembélé (que ha realitzat una primera part antològica), ha estat a punt d’anotar el segon just abans del descans (minut 44), però el seu xut ha marxat desviat.

El Leganés, però, ha sortit en busca de l’empat i l’ha trobat ràpidament. Bona acció d’En Nesyri des de la dreta i la seva centrada l’ha rematat Braithwaite al fons de la xarxa per fer l’1-1 (minut 57). Les males notícies han seguit per als culers, i és que Dembélé, que estava sent el millor del matx, ha hagut de ser substituït per lesió. Valverde ha mogut fitxa i ha donat entrada a Messi, Rakitic i Malcom, que ràpidament han sacsejat el duel.

Leo Messi, decisiu un cop més

Precisament amb un gran xut de Leo Messi, ha arribat el 2-1. El llançament de l’argentí l’ha refusat Cuellar, i Suárez, sempre atent dins l’àrea petita, ha caçat el rebot per tornar a situar el Barça per damunt al marcador (minut 73). Amb el gol, el Barça ha seguit dominant en busca del tercer, i finalment ha acabat arribant. Ja al temps afegit, sensacional combinació entre Jordi Alba (autor de dues assistències de gol) i Messi que ha acabat en diana de l’argentí (3-1, minut 92). Finalment, victòria i tres punts més per al líder, que continua intractable.