El que has de saber del primer partit de la segona volta

El que has de saber del primer partit de la segona volta

(20.45h, Movistar Partidazo) Els blaugranes reben el Leganés per refermar el liderat de la competició domèstica

Comença la segona volta de la LaLiga 2018/19 al Camp Nou amb l’objectiu ben marcat: sumar els tres punts. Els de Valverde s’enfronten al Leganés (20.45 h, Movistar Partidazo), un equip que com a visitant no treu tants bons resultats. Tot i aquest factor, a la memòria blaugrana hi ha el partit a Butarque corresponent a la sisena jornada, en què no es va poder aconseguir el triomf (2-1).  

Així doncs, i com ha comentat Valverde, s’ha d’aprendre dels errors comesos a Madrid i seguir en la línia ascendent per refermar el liderat sumant tres punts més a la classificació.

El conjunt culer encadena sis triomfs consecutius a la competició domèstica i vol continuar immers en aquesta bona dinàmica davant l’afició blaugrana al Camp Nou. 

Què has de saber abans de veure el partit?

- Els barcelonistes afronten el matx amb ganes de revenja, després del 2-1 de la primera volta a Butarque.

- El FC Barcelona ha guanyat quatre dels últims cinc enfrontaments contra el Leganés a LaLiga i ha puntuat en els cinc darrers partits com a local. A més, els barcelonistes li han marcat un total de 14 gols.

- Messi és l’actual pitxitxi de LaLiga amb 17 gols, els mateixos que ha transformat tota la plantilla del Leganés durant la primera volta. Cal recordar que en el darrer duel de Lliga, contra l’Eibar, Messi va arribar a la xifra dels 400 gols a la competició domèstica.

mini_3200x2000-MESSI_400_GOLS_LLIGA--2

- A més, Lionel Messi ha marcat set dianes en els darrers cinc partits contra el conjunt ‘pepinero’ en Lliga. 

- Els blaugranes sumen sis victòries consecutives a la competició regular i buscaran la setena. Aquesta és la millor ratxa actual d’un equip en les cinc primeres lligues europees.

- En l’últim duel contra el Leganés al Camp Nou, corresponent a la jornada 31 de Lliga de la temporada passada, els culers es van imposar per 3-1 amb un hat-trick del mateix Messi.

El Leganés

Màxim golejador: Carrillo (5 gols)
Entrenador: Mauricio Pellegrino
Classificació: 22 punts, amb un balanç de 5 victòries, 7 derrotes i 7 empats.

Darrer partit

El conjunt madrileny arriba al Camp Nou després de superar l’Osca per un ajustat 1-0 gràcies a la diana d’En-Nesyri. Quant al Barça, va guanyar l'Eibar per 3-0 amb un gol de Messi i un doblet de Suárez.

Els 18 convocats d’Ernesto Valverde

Per a aquest matx el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Vermaelen, amb l'alta mèdica. Es queden fora de la llista per lesió Rafinha i Umtiti, mentre que Denis Suárez i Samper, que també té l'alta mèdica, no hi entren per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut