Els set possibles rivals a quarts

Els set possibles rivals a quarts

Després de remuntar contra el Llevant, els culers estaran a la següent ronda de la Copa. A continuació, repassem els possibles rivals als quarts

El vigent campió de les darreres quatre edicions de la Copa del Rei estarà un cop més al sorteig dels quarts de final. Els homes d’Ernesto Valverde han capgirat l’eliminatòria davant el Llevant guanyant al Camp Nou (3-0, 4-2 en total) i ja esperen rival per a la ronda següent. El sorteig tindrà lloc aquest divendres a partir de les 17.00 hores. El València, el Getafe, el Girona, el Reial Madrid, el Sevilla, el Betis i l’Espanyol seran els set equips que acompanyaran el conjunt blaugrana a la ronda següent. A continuació, repassem aquests possibles rivals:

València: Tot i que a la Lliga no està en el seu millor moment (13è), els de Marcelino estan entre els vuit millors de la Copa després d’eliminar l’Ebro i l’Sporting. Casualment, els valencians ja es van enfrontar al Barça a les semifinals de l’última edició, en què els blaugranes van guanyar (1-0 i 0-2) per certificar l’accés a la final.

Getafe: Els madrilenys estan realitzant una grandíssima temporada i ocupen posicions europees a la classificació de la Lliga (6è). A més, s’han classificat per als quarts de final de la Copa després d’eliminar el Còrdova i el Valladolid. Els culers ja van visitar el Coliseum en el primer partit de l’any, i es van endur la victòria per 1-2.

2019-01-06 MIGUEL RUIZ GETAFE-BARCELONA 47-Optimized.JPG


Reial Madrid:
Actualment en quarta posició a la Lliga, els blancs han accedit als quarts de la Copa després d’eliminar el Melilla i el Leganés. En l’únic enfrontament entre culers i madridistes d’aquesta temporada, els de Valverde van golejar per 5-1 al Camp Nou.

Girona: El conjunt català arriba després d’eliminar un dels favorits: l’Atlètic de Madrid. Els gironins, que venien d’eliminar l’Alabès, han deixat fora el conjunt matalasser després d’empatar a tres al Wanda Metropolitano. En l’únic enfrontament contra el Barça aquesta temporada, el resultat també va ser d’empat: 2-2 al Camp Nou. A la Lliga, actualment són 9ns.

Sevilla: Els homes de Machín van deixar enrere el Villanovense a la primera ronda i l’Athletic Club als vuitens. Els andalusos estan realitzant un gran campionat de Lliga (3r) i en l’únic precedent d’aquesta temporada contra els culers, la victòria va ser blaugrana per 4-2.

FCBarcelona-SevillaFC4-2J09Lliga1aDivisi1819MIGUEL_pic_2018-10-20barcelona-sevilla38


Betis
: L’elenc de Quique Setién, setè a la taula de la Lliga, va avançar ronda gràcies al valor doble dels gols fora de casa. A Anoeta es van celebrar les dianes de l’eliminatòria entre Real Societat i Betis (2-2). Prèviament, els andalusos es van desfer del Racing. Aquest curs blaugranes i verd-i-blancs es van enfrontar en competició domèstica i va suposar, fins a la data d’avui, l’única derrota del Barça al Camp Nou aquest curs (3-4).

Espanyol: els cinc gols marcats al Villareal (5-3 al global) li van permetre assolir els quarts de final. El Cádiz també va caure eliminat a mans de l’Espanyol. El derbi català ja ha comptat amb un capítol aquesta campanya: un 0-4 contundent dels de Valverde a Cornellà el Prat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut