L’agenda de les internacionals culers

L’agenda de les internacionals culers

Una dotzena de jugadores del Barça Femení ja s’ha incorporat a les seves seleccions per realitzar estades o amistosos

Més de la meitat de la plantilla blaugrana es troba concentrada amb les seves respectives seleccions. En total una dotzena de futbolistes –Espanya és la que té més representació, amb 9- es prepararan per al Mundial del proper estiu amb diversos amistosos o estades que tot seguit repassem:

ESPANYA: Sandra Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, María León, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey

El combinat que dirigeix Jorge Vilda disputarà dos amistosos: el primer dijous davant Bèlgica a Cartagena i el segon dimarts contra els Estats Units a Alacant.

HOLANDA: Lieke Martens

La vigent campiona d’Europa portarà a terme una estada a Sud-àfrica en què aprofitarà per enfrontar-se a la selecció local, una de les mundialistes, el dissabte.

ANGLATERRA: Toni Duggan

L’estada de la selecció anglesa, en canvi, serà a Doha (Qatar) del 15 al 22. Les 28 futbolistes citades per Phil Neville no disputaran cap partit.

BRASIL: Andressa Alves

La canarinha es concentra del 14 al 22 a la seu habitual de la Granja Comary (Teresópolis). El seleccionador Vadao ha citat 34 jugadores per aquest cicle d’entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut