Objectiu: la mà de Copes

Objectiu: la mà de Copes

Contra el Llevant, vine el Camp Nou per ajudar l'equip a optar a la cinquena Copa del Rei seguida

El Camp Nou t’espera per remuntar i seguir un camí més que conegut. Aquest dijous els d’Ernesto Valverde saltaran a l’Estadi per donar la volta al 2-1 advers, un resultat que és favorable al Llevant. En aquest partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei el temple culer s’haurà d’engalanar amb els seients plens. Perquè el soci ha de ser el jugador número dotze en aquest matx i ajudar a empènyer la pilota al fons de la xarxa. I, d’aquesta manera, ser partícip de la fita sense precedents que pot assolir el FC Barcelona. 

Cinquena Copa del Rei consecutiva

Capgirar el resultat advers contra el Llevant deixaria intacta la possibilitat d’aixecar la cinquena Copa del Rei seguida (2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18... i 2018/19?). Un repte que cap altre equip ha assolit en la història d’aquesta competició del KO. Així doncs, la teva butaca del Camp Nou confia en la teva assistència per viure una altra nit màgica que pot conduir a la mà de copes. T’ho perdràs?

Servei de metro fins la 1 de la matinada

Cal recordar que TMB ha ampliat el seu servei de metro per a aquest dijous a la nit fins a la 1 de la matinada. D’aquesta manera, tots aquells que tornin en metro podran quedar-se fins al final del partit (que acabarà cap a les 23.20 hores, sempre que no hi hagi pròrroga) sense patir per la tornada a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut