Visita a Pamplona per tancar la primera volta

Visita a Pamplona per tancar la primera volta

El Barça dirigit per Isaac Fernández visita demà la complicada pista de l’Osés Construcción Ardoi

Només dues derrotes en dotze jornades −una de les quals davant l’encara invicte Celta Zoroka−, invictes fins a la jornada vuit i amb només una derrota a la seva pista en el que va de temporada. Aquestes són algunes de les dades de les rivals del Barça de bàsquet femení, que s’enfrontarà demà dissabte (17.45 h) a l’Osés Construcción Ardoi. Un partit difícil per al conjunt català, que arriba al matx amb bon gust de boca gràcies a un final d’any esplèndid.

Quatre victòries consecutives

El Barça arriba a Pamplona amb una de les millors ratxes de la Lliga: quatre victòries consecutives que situen el Barça a només una de l’Ardoi en el duel que tancarà la primera volta. Les blaugranes són ara mateix cinquenes, empatades amb les quartes, amb nou victòries i només tres derrotes.
Amb un triomf el Barça igualaria la primera volta de la temporada passada, la qual va acabar amb 10 victòries de 13 possibles. En cas de derrota, el conjunt de Sant Feliu de Llobregat no quedaria despenjat del grup capdavanter, ja que tenen tres partits de marge respecte de les sisenes classificades, el GDKO Ibaizabal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut