Triple enfrontament al Camp Nou

Triple enfrontament al Camp Nou

El conjunt blaugrana afronta tres partits consecutius a l’Estadi: Eibar, Llevant i Leganés, els rivals

Després de disputar dos partits com a visitants (victòria a Getafe per 1-2 i derrota a València contra el Llevant per 2-1) en l’inici de l’any, els homes d’Ernesto Valverde afronten tres duels consecutius al Camp Nou. El primer, que serà el primer partit del 2019 a l’Estadi, es disputarà contra l’Eibar (diumenge 13, 18.30 h). Serà el duel corresponent a la 19a jornada del campionat de Lliga per tancar la primera volta.

Tot seguit, els barcelonistes disputaran el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Llevant (dijous 17, 21.30 h), en què intentaran remuntar per certificar l’accés a la ronda següent. Cal recordar que el FC Barcelona és el vigent campió de les darreres quatre edicions del campionat coper, i buscarà aconseguir la cinquena consecutiva.

Finalment, els de Valverde rebran el Leganés en la 20a jornada de Lliga (diumenge 20, 20.45 h). En el matx a Butarque els madrilenys es van endur els tres punts en superar els culers per 2-1, i ara els de Valverde intentaran assolir la victòria per començar amb bon peu la segona volta.

Així doncs, tres partits en només vuit dies, dos de Lliga i un de Copa. Tres duels consecutius al Camp Nou en els quals l’afició podrà gaudir i en què el seu suport serà clau per continuar líders a la Lliga i seguir avançant rondes a la Copa. Som-hi, Barça! Som-hi, Camp Nou!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut