Jeison Murillo:

Jeison Murillo: "Vull demostrar per què vaig ser escollit per vestir aquesta samarreta"

El central colombià repassa els seus orígens, explica com van ser els seus inicis al futbol i parla dels seus primers records blaugrana

"Quan et diuen que pots venir al Barça, comences a sentir les papallones que sent un quan s'enamora. Comença el pessigolleig, sents que s'està fent realitat un somni". Així de clars defineix Jeison Murillo els seus sentiments. El central colombià ha explicat, en una entrevista per als mitjans del Club, les seves primeres sensacions com a blaugrana, a més dels seus orígens i els inicis al món del futbol.

El '17' culer recalca: "Ser aquí és una gran il·lusió, veure al teu voltant els millors jugadors del món és una sensació molt gratificant. T’omple d'orgull perquè saps que no ha estat fàcil el camí fins aquí, és molt bonic". A més, afegeix: "Vull treballar dia a dia i demostrar per què vaig ser escollit per vestir aquesta samarreta, i tant de bo em pugui quedar aquí permanentment".

Com és Murillo?

"Els que em coneixen saben com soc: un tipus alegre i sempre positiu, i independentment de la situació soc un gran professional que sempre dona el millor de si”. A més, afegeix: "Soc un home de família. La meva dona, la meva filla i els meus pares són el meu motor per treballar, per aixecar-me i dir que puc aconseguir-ho".

Els seus orígens

Murillo ens parla també sobre la seva ciutat natal, Cali. "Allà la gent és molt servicial, molt oberta, i a més és una ciutat que té un bon clima. També és coneguda per ser la capital mundial de la salsa. Jo estic orgullós del meu barri, on em vaig criar i on xutava les meves primeres pilotes". Quant als seus pares: "Sempre els agrairé el que em van ensenyar de la vida, que les coses no són fàcils. Era un barri difícil, però gràcies als meus pares vaig anar pel bon camí".

"Des de nen sempre he anat darrere de la pilota. Esmorzava, menjava i sopava amb el futbol. Els meus germans i el meu pare sempre han jugat a futbol, ​​i a més sempre ho vèiem a casa. El vivíem moltíssim".

Referents i records

El central blaugrana ha parlat també dels seus referents quan era nen: "Quan era petit, els referents que teníem a Colòmbia eren Iván Córdoba i Mario Alberto Yepes, jugadors que van sortir a l'exterior i que sempre eren nomenats a la televisió. Era un somni poder ser com ells".

A més, recalca: "Puyol sempre ha estat un referent, el seu futbol ha estat molt important per a la història blaugrana". Quant als seus primers records culers, explica: "Recordo el debut de Ronaldinho, un gol històric de Puyol, els inicis de Messi, el sextet...".

Al vídeo següent pots repassar totes les declaracions del colombià, on parla també dels seus inicis al futbol espanyol, el seu pas per Itàlia, la selecció i anècdotes de quan era petit. No t'ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut