La convocatòria per visitar el Getafe

La convocatòria per visitar el Getafe

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la 17a jornada de LaLiga aquest diumenge (20.45 hores)

Retorna a la competició i retorn a La Lliga. El Barça visitarà el Getafe de Bordalás per jugar la 17a jornada de la competició domèstica i seguir liderant la classificació. Per aquest partit que es disputarà al Coliseum Alfonso Pérez a les 20.45 hores, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá i Vidal. Són baixa per lesió Rafinha, Samper, Umtiti i Vermaelen, i per decisió tècnica Munir.

Altes per Malcom i S. Roberto

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Getafe. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on també s’ha pogut exercitar Sergio, absent el divendres a l’entrenament de portes obertes al Miniestadi. A més, també s’ha entrenat Iñaki Peña del Barça B. Al final de l’entrenament, Malcom i S. Roberto han rebut l’alta mèdica. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar el compromís al Coliseum Alfonso Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut