Esforç sense premi

Els de David Sánchez, tot i lluitar fins a l’últim instant, no podran revalidar el títol a Arona

L’Infantil B ha tancat la seva participació en el torneig de LaLiga Promises amb una derrota cruel contra el València per 2-3. Els culers, que necessitaven un triomf per dos gols per accedir als quarts, han fregat la classificació gràcies al seu estil de joc, però han acabat caient contra la contundència rival.

L’equip ha sortit decidir a guanyar i al minut 8 s’ha avançat amb un gol de Marc Guiu des de la frontal. La diana ha esperonat els futbolistes culers, que han buscat el gol de la classificació. Un gol que ha estat a punt d’arribar al minut 13 en una transició, però el xut d’Aleix ha sortit per sobre de la porteria d’Asier.

Respon el València

I tot seguit, el conjunt xe ha igualat amb un fort xut de Jorge Gallardo. Arnau ha fet el 2-1 al minut 18 després de culminar una gran jugada col·lectiva, però un minut després Jorge ha tornat a igualar el duel. I ja als instants finals, amb l’Infantil B buscant el tercer gol que els hi atorgava la classificació, Alex ha certificat la derrota blaugrana amb un gol a les acaballes.

Com a recompensa pel joc desplegat, tot l’estadi ha ovacionat el conjunt blaugrana quan s’ha retirat als vestidors en agraïment al joc desplegat, un fet que ha emocionat a tota l’expedició blaugrana.