Festa i rècord d’espectadors

Festa i rècord d’espectadors

Èxit de l’entrenament de portes obertes amb 2.624 persones a les graderies i uns jugadors entregats al públic

Ja és una tradició nadalenca, i un any més l’entrenament de portes obertes del Barça de futbol sala al Palau ha fet les delícies dels 2.624 espectadors que s’han apropat al Palau, un rècord per a aquest tipus d’espectacle.

La plantilla al complet ha participat en el xou, amb uns jugadors entregats al públic. Dos equips capitanejats per Lozano i Ferrao han competit entre ells. Al marge del partidet amb els nens, també hi ha hagut batalles de freestyle, concurs de xuts al travesser i, com no podia ser d’una altra manera, una competició de ball amb l’ajuda de les DreamCheers. En acabar, fotografies amb els nens i les nenes i signatura d’autògrafs per a tothom.

La simpatia i els balls de Leo Santana i Arthur han conquistat el públic, que també ha vibrat amb els malabarismes de Roger i Aicardo i la punteria d’Esquerdinha, Dyego i Adolfo. La festa ha continuat fora del Palau, amb la participació de Roger, Dídac, Arthur i Leo Santana en les activitats de Nadal organitzades a l’esplanada del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut