Umtiti es reincorporarà el 30 per continuar amb el tractament conservador

Umtiti es reincorporarà el 30 per continuar amb el tractament conservador

El jugador del primer equip ha estat valorat aquest matí de les molèsties al genoll esquerre pels Serveis Mèdics del Club a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El jugador del primer equip Samuel Umtiti ha estat valorat aquest matí de les molèsties al genoll esquerre pels Serveis Mèdics del Club a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El jugador es reincorporarà el proper dia 30 per continuar amb el tractament conservador a Barcelona.

Cal recordar que el 2 de desembre es va anunciar que el francès seguiria un tractament conservador amb l’objectiu de resoldre les molèsties al genoll esquerre. El jugador es va traslladar a Doha (Qatar), on durant les últimes setmanes ha seguit aquesta teràpia sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club.

Vuit partits aquesta temporada

Umtiti ha disputat un total de vuit partits aquesta temporada, set a la Lliga i un a la Lliga de Campions. El francès, que disputa el seu tercer curs com a blaugrana, en total ha jugat 91 partits i ha anotat dos gols i s’ha convertit en un dels millors centrals del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut