Hèrcules – Barça B: Empat en un estadi complicat (0-0)

El FC Barcelona B ha aconseguit un valuós empat en un partit ple d’ocasions

El FC Barcelona B ha sumat un punt en un estadi complicat com és el Rico Pérez. Els de Garcia Pimienta han aconseguit un valuós empat en un partit molt disputat, l’últim del 2018 per als dos conjunts, en què els dos equips han gaudit d’ocasions per avançar-se al marcador.

Primera part amb alternances

La primera part ha començat amb els dos equips gaudint d’ocasions. Roigé ha protagonitzat la primera arribada local, i Wagué, la primera acció de perill blaugrana. Durant els primers vint minuts de joc l’Hèrcules ha dominat el matx, però no ha pogut superar la línia defensiva blaugrana, que s’ha mostrat ferma.

A mesura que han anat passant els minuts el conjunt blaugrana ha trobat el seu ritme de joc i les ocasions s’han anat succeint. Riqui Puig, que ha patit la duresa del rival durant els noranta minuts, ho ha intentat amb un xut que ha aturat Falcón, i posteriorment Ballou ha tingut la millor ocasió de la primera part. Tot i les ocasions, el 0-0 s’ha mantingut al marcador al final de la primera part.

Insistència alacantina

L’Hèrcules ha sortit a la segona part decidit a buscar el gol que li donés la victòria. Però els de Pimi han seguit forts defensivament i han aturat les escomeses del conjunt alacantí, amb una gran actuació d’Iñaki Peña. El Barça no s’ha rendit, i al minut 71 una jugada individual de Carles Pérez ha fet que Falcón s’estirés per aturar el xut de l’extrem de Granollers.

Una nova ocasió alacantina ha tancat un partit en què els blaugranes han demostrat que continuen en una bona línia. En els últims tres enfrontaments el conjunt blaugrana ha aconseguit 7 punts i tanca l’any 2018 amb bones sensacions.

El proper compromís dels barcelonistes serà el diumenge dia 6, dia en què els de Garcia Pimienta rebran el Castelló al Miniestadi (18.00 hores).