El 30 de desembre, retorn als entrenaments

El 30 de desembre, retorn als entrenaments

Els jugadors del primer equip gaudiran d’uns dies de vacances durant el Nadal

El primer equip marxa tranquil de vacances. Després de la victòria davant el Celta de Vigo, els futbolistes d’Ernesto Valverde acomiadaran el 2018 com a líders a la competició. I és que el conjunt blaugrana tornarà a la feina el diumenge 30 de desembre, dia en què els futbolistes culers s’entrenaran en doble sessió (10.30 hores i 18 hores) per tal de preparar el primer compromís del 2019. Els jugadors Arthur, Suárez, Messi, Malcom, Munir i Vidal tornaran als entrenaments el dimecres dia 2 de gener a les 18 hores.

El Barça, doncs, marxa de vacances amb la feina feta: líder a la Lliga, classificat per als vuitens de final de la Champions League i classificat, també, per als vuitens de final de la Copa del Rei, en què el dia 9 s’enfrontaran al Llevant al Ciutat de València.

Retorn als entrenaments amb la ment a Getafe

Els jugadors blaugrana tornaran a Barcelona per començar a preparar el següent compromís de Lliga, concretament el que els portarà al camp del Getafe el dia 6 de gener. Serà el primer partit de l’any 2019. Cal recordar, a més, que el 4 de gener el primer equip farà un entrenament a portes obertes, com ja és tradició.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut