Barça Lassa B – Pescados Rubén Burela (2-2): Empat davant el líder

Els joves blaugranes treballen intensament per aconseguir puntuar

El líder de la categoria visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la jornada que tancava la primera volta de la competició i la darrera abans de l’aturada per festes. Els de Closas han lluitat durant els 40 minuts i, tot i trobar-se dues vegades per sota en el marcador, han assolit l’empat.

Treball constant

El partit era molt intents en els primers minuts. Catalans i gallecs tenien oportunitats de gol, i el visitant Pope empenyia la pilota dins la porteria defensada pel blaugrana Sahuquillo al minut 8, tot i que a la jugada següent el porter visitant treia sobre la línia una rematada del blaugrana Roberto. Els de Closas continuaven treballant, i Khalid assistia el seu company Juan José per empatar a 1 al minut 11.

La igualtat era present a la pista blaugrana, però el visitant Renato establia l’1 a 2, amb un potent xut llunyà al minut 16.

A la segona meitat la intensitat era més gran encara que a la primera. El Barça Lassa B tancava al darrere el Pescados Rubén Burela, però quan podien sortir els visitants també arribaven amb perill. Però passaven els minuts i el marcador no es movia a Sant Joan Despí.

Als dos darrers minuts el barcelonistes apostaven per l’atac de cinc, i en una combinació perfecta de tot l’equip Juan José marcava l’empat a dos a minut i mig per a la fi del partit.

El Barça Lassa B va tenir oportunitat de fer el tercer, però la sort no va estar del costat blaugrana i el matx finalitzava amb empat.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Pescados Rubén Burela (2-2).