Màlaga FC – FC Barcelona Femení: Setena victòria consecutiva (0-4)

Màlaga FC – FC Barcelona Femení: Setena victòria consecutiva (0-4)

Les de Fran Sánchez sumen tres punts més a domicili i tanquen l’any amb un balanç molt positiu

El Barça Femení finalitza la primera volta de la Lliga amb victòria contra el Màlaga FC (0-4), i es reafirma a la part alta de la classificació amb 41 punts. Les golejadores blaugrana han estat Patri Guijarro, per partida doble, Duggan i Martens.

Les primeres ocasions de perill de les barcelonistes han arribat a pilota aturada i a través de xuts llunyans que la portera local ha aturat amb solvència. Però, a partir d’una recuperació de pilota en camp andalús de Patri Guijarro, la ‘12’ culer ha definit a la perfecció un xut potent des de la frontal de l’àrea que ha significat el 0-1 a l’electrònic.   

Hegemonia blaugrana

El partit s’ha tenyit de color blaugrana i les de Fran Sánchez han dominat el matx en totes les parcel·les del joc. En una jugada coral finalitzada en una centrada lateral, Duggan ha rematat des de l’àrea petita i ha firmat el 0-2. Als instants finals del primer temps Alexia Putellas ha estavellat la pilota al pal.

Certifiquen el triomf

A la represa les andaluses han fet un pas endavant, però l’ordre i la solidesa defensiva del Barça Femení s’han imposat a les ofensives locals. Les culers, però, han recuperat el ritme del partit des de la possessió de pilota.  

Una canonada de Patri Guijarro que ha acabat al travesser i una oportunista Martens, que ha aprofitat el rebuig per marcar el tercer, han decantat definitivament el duel per a les barcelonistes. Als darrers compassos del matx una jugada individual de Patri, en estat de gràcia, ha tancat un duel esplèndid de la jugadora mallorquina amb un autèntic golàs que ha certificat el definitiu 0 a 4 i el setè triomf consecutiu a la Lliga.

La fitxa tècnica

Màlaga FC, 0
Barça Femení, 4

Màlaga FC: Chelsea, Postigo, Raquel, Ruth, Encarni, Míriam , Pamela (Maria Ruiz, min 75), Leti, Mascaro (Kuk, min 60), Celia (Conc, min 46) i Adriana (Paula, min 86).

Barça Femení: Paños, Torrejón, Pereira, Mapi, Melanie Serrano, Alexia (Candela, min 84), Patri, Hamraoi, Andressa Alves (Aitana, min 61), Duggan (Pina, min 77) i  Martens (Andonova, min 72).

Gols: 0-1, Patri Guijarro (min 18); 0-2, Duggan (min 24); 0-3, Martens (min 69); 0-4, Patri (min 79).

Àrbitre: Beatriz Arregui. Ha amonestat la jugadora local Pamela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut