PRÈVIA – Duel d’invictes a Reus

PRÈVIA – Duel d’invictes a Reus

El Barça Lassa afronta l’últim partit del 2018 en l’única pista de l’OK Lliga on va perdre la temporada passada

Només un empat pot evitar que el Barça Lassa i el Reus arribin al Nadal sense haver perdut a l’OK Lliga. Aquest dissabte (21.00 hores, Esport3) es viurà a Reus tot un duel d’invictes en el Clàssic de l’OK Lliga. “És un partit complicadíssim. Anem a l’única pista on vam perdre la temporada passada a l’OK Lliga (3-2)”, afirma Edu Castro. Des de la vuitena jornada del curs anterior els barcelonistes no saben què és perdre a la competició domèstica.

El Barça Lassa afronta l’últim duel del 2018 amb l’alegria d’haver conquerit la Copa Intercontinental, però també amb el desgast que van suposar la competició i el viatge: “Estem cansats”, comenta un Egurrola que destaca la motivació de jugar un Reus-Barça i el fet de “marxar de vacances amb un bon regust de boca”.

Els de Jordi Garcia, per la seva banda, han acumulat vuit victòries i cinc empats, com l’últim a Riazor (4-4). “El Reus cada vegada està jugant millor, és un equip molt competitiu”, assegura Castro.

Després de perdre aquest estiu peces importants com Raül Marín, Marc Torra i Albert Casanovas, els reusencs s’han refet amb les arribades de Marc Julià i Cristian Rodríguez -formats a l’hoquei base blaugrana- i del gallec César Carballeira (sancionat). Altres peces destacables són el porter Càndid Ballart, els defenses Romà Bancells, Tiago Rafael i Àlex Rodríguez (màxim golejador amb 17 gols), a més del capità Joan Salvat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut