Arthur, escollit en l’onze revelació de la UEFA Champions League

Arthur, escollit en l’onze revelació de la UEFA Champions League

El migcampista brasiler, escollit en aquesta categoria de joves de màxim 24 anys

El migcampista Arthur es troba entre els millors jugadors revelació de la Champions. La UEFA ha donat a conèixer la llista d’onze futbolistes revelació, en el qual els futbolistes compleixen dos requisits. En primer lloc, tots tenen 24 anys com a màxim. Alhora, els jugadors han d’haver debutat el 2018 a la Champions o haver tingut una experiència curta anteriorment. D’aquesta manera, Arthur figura entre aquests escollits.

El ‘8’ barcelonista, que aquest curs ha disputat cinc partits, i quatre dels quals com a titular, ha demostrat la seva qualitat i màgia futbolística. Gran prova d’això són les 298 passades que ha completat en aquests 336 minuts que ha disputat amb la samarreta blaugrana a la màxima competició europea. A més, destaca per haver registrat un 93,29% d’encert en les passades.

Aquest és l’onze revelació del 2018: Vlachodimos (Benfica), Skriniar (Inter), De Ligt (Ajax), Robertson (Liverpool), De Jong (Ajax), Aour (Olympique de Lió), Arthur (FC Barcelona), Vlasic (CSKA), Cengiz Ünder (Roma), Lozano (PSV) i Sancho (Dortmund).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut