Entrenament de portes obertes al Miniestadi, el 4 de gener

Entrenament de portes obertes al Miniestadi, el 4 de gener

Els socis poden adquirir la seva entrada de manera gratuïta, i la resta d’aficionats, a un preu de 5 €.

El 4 de gener se celebrarà la tradicional jornada nadalenca impulsada per la Fundació Barça, que inclou l’entrenament de portes obertes del primer equip i la posterior visita a diversos hospitals de la província de Barcelona, una iniciativa del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació. El Barça Femení de Fran Sánchez participarà per primera vegada en aquesta esperada visita als hospitals que té lloc abans de Reis conjuntament amb l’equip d’Ernesto Valverde, que abans farà l’entrenament de portes obertes al Miniestadi.

Amb motiu de l’entrenament de portes obertes que farà el primer equip de futbol el 4 de gener a les 11.00 hores al Miniestadi, us informem del següent:

- El Miniestadi obrirà les portes al públic a les 9.30 hores.
- Els socis i els aficionats no podran accedir al Miniestadi sense la corresponent entrada, gratuïta per als socis i de pagament per als aficionats (5 euros).
- Les localitats estaran disponibles per als socis avui, dimecres 19 de desembre, i per als aficionats, a partir del dijous 20 de desembre.
- Els socis, amb un màxim de dos carnets de soci per persona, podran adquirir un màxim de tres invitacions gratuïtes per carnet a les taquilles principals dels accessos 9 i 15, de les 10 a les 18 hores, i també a través del web fcbarcelona.cat sense despeses de gestió. També podran adquirir tres entrades complementàries més a un preu de 5 euros cadascuna. Si aquestes es compren a través del web s’aplicarà un cost de despesa de gestió d’1,75 euros per entrada.
- Els aficionats podran comprar un total de sis entrades a un preu de 5 euros també a partir del 20 de desembre a les taquilles principals dels accessos 9 i 15, de les 10 a les 18 hores, i també al web fcbarcelona.cat. Si la compra es realitza a través del lloc web, s’aplicarà la despesa de gestió d’1,75 euros per entrada.

Visita als hospitals 

Un cop finalitzi l'entrenament els jugadors i les jugadores dels primers equips de futbol es desplaçaran a diferents centres per desitjar uns bons Reis d’Orient als nens malalts. Els centres visitats seran els següents:

-Hospital Sant Joan de Déu
-Hospital Vall d’Hebron
-Hospital de Sant Pau
-Hospital de Barcelona
-Hospital de Nens de Barcelona
-Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti)
-Hospital Parc Taulí de Sabadell
-Cottolengo Padre Alegre
-Casa Ronald McDonald

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut