Un tercer quart per emmarcar dona la victòria al Barça a Avilés

Les blaugranes van trencar el partit en el tercer període amb un parcial de 9-26

Victòria del Barça de bàsquet femení que segueix amb la directa posada pocs dies abans de l’aturada nadalenca. Les blaugranes van guanyar aquest cap de setmana en la pista de l’ADBA per 46-70 en un matx que es va sentenciar després del descans.

Un Barça treballador en els dos primers períodes

Tot i el que pot indicar el parcial de 9-26 del tercer quart, el conjunt dirigit d’Isaac Fernández va haver de treballar, i de valent, durant els dos primers períodes per evitar que el conjunt local s’escapés en el marcador. De fet, al final dels primers 10 minuts,  l’ADBA guanyava per un punt (15-14). Un simple miratge, ja que, quan el conjunt local va deixar d’estar tan encertat de cara a cistella, el Barça va passar a tenir el control del partit. Al descans, les blaugranes ja guanyaven per cinc punts (24-29) i a l’equador del tercer període, la renda s’havia duplicat fins a arribar als 10 de diferència (31-41).
El matx es va sentenciar al final del tercer quan el conjunt català va donar un cop de puny sobre la taula situant els 22 punts de diferència a l’electrònic (33-55). Finalment, el Barça de bàsquet femení es va acabar imposant per 46-70, sumant d’aquesta manera la setena victòria en els 10  partits disputats.

Pendande, Carta i Wone les més valorades

Més enllà del joc col·lectiu, d’entre les files del Barça van destacar tres jugadores en concret. Lola Pendande, millor jugadora del partit amb 19 punts de valoració (14 punts, 13 rebots i 2 taps), Beatrice Carta, 17 de valoració (8 punts amb 2 de 3 en triples,  8 rebots i 4 assistències) així com la màxima anotadora del partit, Aixa Wone, amb 16 de valoració (16 punts, 8 rebots i 3 assistències).
També cal destacar l’efectivitat d’Anna Boleda, que va signar 12 punts amb un 4 de 9 des de la línia de tres en el seu retorn a Avilés.