Un Barça letal (0-5)

Un Barça letal (0-5)

Amb gran efectivitat, els de Valverde guanyen el Llevant amb els gols de Messi (3), Suárez i Piqué

El FC Barcelona ha aconseguit el triomf en el seu darrer partit lluny del Camp Nou d’aquest 2018. Els d’Ernesto Valverde han derrotat el Llevant, al Ciutat de València, i continuen comandant la classificació de la Lliga (0-5). Tres punts que s’han aconseguit després d’uns minuts d’extrema contundència i una gran segona part coral del Barça, amb un hat-trick de Leo Messi, el 43 de la seva carrera amb el Barça, i els gols de Suárez i Piqué que han arrodonit el triomf.

I és que, tot i que el Llevant ha començat tenint les primeres aproximacions –ha intentat repetir el que ja va aconseguir la passada temporada, quan va esgarrapar un 5-4 amb la Lliga ja de color blaugrana-, la contundència de Messi i Suárez ha acabat per imposar-se. De fet, ells dos han participat en pràcticament la totalitat dels gols que han decantat la balança. Una parella letal, doncs, que avui ha tornat a ser decisiva.

Nou hat-trick de Messi

Ha estat l’uruguaià, que segueix demostrant el seu olfacte golejador, l’encarregat d’inaugurar el marcador. Això sí, amb l’ajuda d’un Leo Messi que ha realitzat una gran jugada prèvia al gol que Suárez, amb una molt bona rematada, ha aconseguit fer (0-1, min 34).

Però Messi, que el proper dimarts rebrà una nova Bota d’Or com a màxim golejador de les lligues europees, no s’ha volgut quedar enrere. Per seguir augmentant les seves xifres aquesta temporada, l’argentí ha pogut sumar tres gols més per decidir el xoc (tancarà el 2018 arribant a la xifra de 50 gols en totes les competicions). El primer, amb una passada brutal a l’espai de Busquets que l’ha habilitat a la perfecció (0-2, min 42); el segon, en una gran jugada de Suárez que ha acabat amb l’assistència d’Alba per al ‘10’ (0-3, min 47); i el tercer, en una nova acció de Suárez, amb túnel inclòs, que ha acabat amb una assistència de primeres d’Arturo Vidal per a Messi (0-4, min 60).

Piqué arrodoneix el marcador

El 0-4 ja ha estat un marcador massa ampli per al Llevant, que ha baixat pistonada. Malgrat tot, Ter Stegen també ha aparegut en un parell d’ocasions, quan ha salvat dos gols molt clars del Llevant. Però el Barça, que ha tingut diverses opcions també per fer el cinquè gol de la nit, finalment ha estat el que ha arrodonit el marcador. Ho ha fet Piqué, que s’ha quedat sol davant el porter i ha aconseguit fer la darrera diana de la nit (0-5, min 88). Un gol que permet al Barça tornar cap a Barcelona en la primera posició, mantenint els mateixos tres punts de marge amb el segon classificat. El proper cap de setmana, contra el Celta, l’objectiu no serà un altre que passar el Nadal amb un gran regust de boca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut