El Femení celebra el sopar de Nadal

El Femení celebra el sopar de Nadal

Tota la plantilla del Barça, juntament amb el vicepresident Jordi Mestre i la directiva Maria Teixidor, es va reunir abans de les Festes

Amb les Festes a tocar, el Barça Femení va celebrar el tradicional sopar nadalenc aquest dissabte a la nit, després del triomf davant de l’EDF Logronyo (2-0). A punt de tancar una primera part de temporada molt exigent, l’equip s’aturarà per Nadal a partir del dissabte 22, en tornar de l’últim partit de la primera volta de la Lliga a Màlaga.

El vicepresident Jordi Mestre, la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, van ser la màxima representació del Club en un sopar amb un ambient distès al restaurant barceloní Nuba, on no va faltar un ‘photocall’ molt concorregut ni tampoc un competit torneig de futbolí.

En el torn del brindis i dels parlaments, Maria Teixidor, l’entrenador Fran Sánchez i la capitana Vicky Losada van coincidir: “El 2019 serà el nostre any”. La vetllada va culminar amb el pastís d’aniversari per a Lieke Martens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut