Presentació del llibre de la V edició dels 'Diàlegs acadèmics Ernest Lluch d'Economia i Futbol'

Presentació del llibre de la V edició dels 'Diàlegs acadèmics Ernest Lluch d'Economia i Futbol'

El Barça ha estat representat per Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva

El FC Barcelona, representat per la delegada de Cultura de la Junta Directiva, Teresa Basilio, ha participat en la presentació del llibre de la V edició dels ‘Diàlegs Acadèmics Ernest Lluch d’Economia i Futbol’, que s’ha celebrat a l’auditori de la UPF Barcelona School of Management. El llibre, titulat Dia de partit: reptes per al màxim rendiment econòmic de la gestió de l’estadi, és el resum de les intervencions de la jornada que el FC Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Ernest Lluch, va dur a terme a l’Auditori 1899 el 12 de juny del 2017.

Teresa Basilio ha intervingut en l’acte juntament amb Enric Lluch, vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, i Carles Murillo, director del Màster en Direcció i Gestió de l’Esport de la UPF. Basilio ha destacat en la seva intervenció: “L’Ernest Lluch estaria molt orgullós del llibre que avui presentem. D’una banda, perquè parla d’economia i futbol, dues de les seves passions. Però, sobretot, perquè parla de compromís amb la gent i de compromís amb el futur, una altra de les seves constants a la vida”.

El FC Barcelona i la Fundació Ernest Lluch van signar el 2013 un conveni que estableix un marc global de col·laboració entre les dues entitats. Fruit d’aquesta aliança i de les inquietuds de qui en dona el nom, així com de l’interès per la reflexió i la divulgació de la cultura i l’esport que comparteixen les dues parts, es va acordar instaurar una conferència acadèmica anual sobre economia i futbol, que en l’edició de l’any passat va prendre el nom de Diàlegs Ernest Lluch d’Economia i Futbol.

El primer Diàleg es va celebrar el 17 de juny del 2013 i va tenir com a eix L’impacte de la crisi al futbol. El segon va tenir lloc el 28 de maig del 2014, i va estar centrat en L’Estadística al servei del futbol. El tercer es va celebrar el 27 d’abril del 2015 i va girar a l’entorn d’El vector futbol en l’economia. El quart, que va tenir lloc el 6 de juny del 2016, es va centrar en Una mirada econòmica al futur del futbol. Finalment, el cinquè es va celebrar el 12 de juny del 2017 amb el títol Dia de partit: reptes per al màxim rendiment econòmic de la gestió de l’estadi.

Després de cada Diàleg s’ha editat un llibre que és el recull de la transcripció de totes les intervencions i ponències. El llibre es pot descarregar a la web del Club accedint a aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut