Casats amb el gol

Casats amb el gol

El Barça Lassa té la millor mitjana golejadora de la lliga amb 5 gols per partit, superant a Movistar Inter (4,14) i ElPozo (3,93)

El Barça Lassa marca les diferències en atac i així ho demostren les xifres golejadores de l’equip. Els blaugrana han marcat 70 gols a la lliga en 14 partits, amb una mitjana de 5 gols per partit. Són els millors registres de la lliga, per davant de Movistar Inter -58 gols i 4,14 de mitjana per partit- i a ElPozo -55 gols i 3,96 gols de mitjana-.

Els millors registres de l’era Plaza

Amb la mitjana de 5 gols per partit, el Barça Lassa supera els registres de les dues temporades anteriors de Plaza. La temporada passada l’equip també va ser el màxim golejador de la lliga amb 149 gols en 30 partits (4,96 de mitjana); i fa dues temporades el Barça Lassa va aconseguir 135 gols en 30 partits (4,5 de mitjana).

Ferrao, màxim golejador

Per tercera temporada consecutiva, a més, Ferrao encapçala la llista de màxims golejadors de la lliga amb 15 gols, per davant de Rafa Usín i Ximbinha, que han fet 13 gols. Atenció, però, que entre els màxims golejadors de la lliga també hi figuren dos blaugranes més: Esquerdinha, quart de la llista amb 12 gols: i Lozano, que ja ha fet 10 gols a la lliga. Sense perdre de vista, també, la gran aportació golejadora d’Adolfo (9 gols), Dyego (7 gols) i Aicardo (5 gols). Un arsenal ofensiu incomparable, que converteix al Barça Lassa en el rei del gol de la lliga LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut