Barça Lassa – Bada Huesca: En plena forma a la Copa Asobal (39-23)

Liderats per Dolenec, Tomás i Möller sota pals, els de Xavi Pascual derroten amb solvència el cinquè classificat al Palau Blaugrana

El Barça Lassa ha superat per setze gols el Bada Huesca (39-23) per tancar la primera volta de la Lliga al Palau Blaugrana. Amb Dolenec (vuit gols), Tomás (set gols) i Möller (16 aturades) com a figures, els de Xavi Pascual han realitzat un partit molt complet, sempre amb diferències al voltant dels quinze gols a favor dels jugadors culers.

Tot i això, el matx ha començat igualat, amb el porter danès com a protagonista. El ‘36’ ha exhibit la seva qualitat amb un recital d’aturades durant els primers minuts (cinc en vuit tirs), i la seva actuació ha permès el Barça Lassa córrer al contraatac. Gràcies a aquest fet i als gols dels extrems, els de Xavi Pascual han obert la primera escletxa al marcador (8-4, min vuit). A partir d’aquest moment, el duel ha entrat en una fase on les defenses s’han imposat als atacs, instants en què el Barça Lassa ha començat a construir el seu avantatge (11-6, min 17).

Parcial de 6-0 per augmentar diferències

L’equip ha acabat de trencar el matx entre el minut 20 i el 27, amb sis gols consecutius que han portat el partit al descans amb un 19-10 favorable als interessos blaugranes.

Tot i això, el Bada Huesca ha sortit amb ritme ofensiu a la segona meitat, ja que el Barça Lassa ha acabat el primer temps amb dos jugadors exclosos. Aquest fet ha motivat una ratxa de gols visitant, contestada ràpidament per Dolenec i Ariño (23-13, min 35). A partir d’aquest moment, els de ‘Pasqui’ han tornat a imposar el seu ritme de joc vertiginós i, a base de ràpids contracops, ha augmentat l’escletxa a l’electrònic (28-15, min 40).

Control total a la segona part

El domini culer a la segona meitat ha estat aclaparador, i les diferències al marcador, lluny de rebaixar-se, han augmentat a favor dels blaugrana (33-18, min 50). L’equip no ha deixat de prémer l’accelerador fins al 39-23 que confirma les bones sensacions culers de cara a la Copa ASOBAL d’aquest proper cap de setmana.

Fitxa del partit

Barça Lassa, 39
BM Huesca, 23

Barça Lassa: Möller (-), Tomás (7), Ariño (5), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (4), Pálmarsson (2) i L.Fabregas (2) –set inicial- R.Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Andersson (-), N’Guessan (2), Aleix (3), Dolenec (8), Duarte (3), Àlex Pascual (1).

Bada Huesca: Arguillas, Gerard Carmona (2), Adrià Pérez (4), Filipe Mota (1), Gonzalo Carró (2), Alex Marcelo (5), Bonanno (2) –set inicial- Jorge Gómez (P.S.) Val (2), Ostojic (2), Eloy Félez (-), Oier (-), Zungri (1), Marco Mira (-), Miguel Malo (2).

Parcials cada cinc minuts: 5-2, 8-4, 9-5, 12-7, 13-8, 17-8, 19-10, 23-13, 28-15, 31-16, 33-18, 36-20, 39-23.

Àrbitres: Jordi Ausàs i Miquel Florenza. Han amonestat els blaugrana L.Fabregas (min 9) i Sorhaindo (min 21) i als visitants Ostojic (min 12), Bonanno (min 17) i Val (min 27).