11. Dolenec

Lateral dret

202009-Fitxa-Web-1920x1080_01-11
És un jugador versàtil, conegut per la seva valentia que aporta la seva experiència en el lateral dret

Nascut a Ljubljana (Eslovènia), el jugador que juga en primera línia del lateral dret va créixer al Loka d’Eslovènia (2004-2011), mentre que el Gorenje Velenje seria el seu següent destí les dues properes temporades i la darrera en el seu país natal. I és que el blaugrana canviaria Eslovènia per França fitxant pel Montpeller, Club en què va militar quatre temporades fins que va fitxar pel FC Barcelona.

Donelec és un jugador amb experiència contrastada, amb prop de 400 partits amb la selecció eslovena i autor de més de 100 gols amb la selecció eslovena.

PERFIL TÈCNIC

És un jugador versàtil i amb molta qualitat individual i aporta la seva valentia en el lateral dret. Dolenec ha demostrat la seva facilitat de veure porteria amb un llançament exterior que troba ‘xarxa’ amb facilitat. Jure Dolenec és també un experimentat llançador des de el 7 metres

La seva polivalència ofensiva es basa en la capacitat de generar joc pels companys. La seva capacitat de passada, combinada amb el seu xut, fan de l’eslovè un jugador que pot aportar diferents aspectes al joc d’atac.

Va arribar a Barcelona amb 399 gols a la potent Lliga Francesa, 132 d’ells a la darrera temporada que va jugar amb Montpeller.

 

 

Lloc de naixement
Ljubljana
Data de naixement
06/12/1988
Pes
93kg
Alçada
190cm

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut