Confirmats tres possibles rivals de vuitens

Confirmats tres possibles rivals de vuitens

Schalke 04, Roma i Liverpool, primers candidats per enfrontar-se al FC Barcelona a la propera ronda de la Champions

La fase de grups de la Champions League arriba al seu punt i final. Almenys, en els primers quatre grups de la competició. Amb la meitat de l'última jornada disputada, ja es coneixen els primers i segons classificats dels grups A, B, C i D. El FC Barcelona, amb els deures fets des de la passada jornada, tindrà com a possibles rivals al Schalke 04, Roma i Liverpool, a l’espera de que es disputin els partits que tanquin la jornada 6 de la fase de grups.

Dels grups on encara no s’han definit les primeres places, el FC Barcelona es pot enfrontar als següents equips: Ajax o Bayern de Múnich, del grup E, Manchester City, Lyon o Shaktar, del grup F i el Manchester United o la Juventus, del grup H.

El sorteig, que es celebrarà el proper dilluns dia 17 a Nyon (Suïssa), definirà el rival del FC Barcelona als vuitens de final. Cal recordar que el Barça disputarà la tornada al Camp Nou gràcies a haver quedat en primera posició del grup B. L’anada dels vuitens es disputarà el 12, 13, 18 o 19 de febrer, i la tornada, el 5, 6, 12 o 13 de març.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut