La convocatòria per rebre el Tottenham

La convocatòria per rebre el Tottenham

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats pel partit d’aquest dimarts al Camp Nou (21 hores)

Torna la Lliga de Campions aquest dimarts, en l’últim partit de la fase de grups. Per aquest partit a les 21 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 19 convocats per al FC Barcelona-Tottenham Hotspur.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Vermaelen, Aleñá i Miranda. Queden fora de la convocatòria per lesió Rafinha, Malcom, Samper, S. Roberto i Umtiti. Aleñá seguirà lluint el dorsal ‘26’ durant la resta de Lliga de Campions, tot i que en Lliga i Copa hagi passat a portar el ‘21’.

Darrera sessió amb l’alta mèdica d’Arthur

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra els Spurs. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip, a més d’Iñaki Peña, Miranda i Riqui Puig del Barça B, al camp Tito Vilanova. Al final de l’entrenament, el brasiler Arthur ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria del tècnic Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut