Victòria del CV Barça per situar-se terceres, i el masculí es manté dos punts per sobre del descens directe

Les blaugranes van superar l’Emevé i empaten en segona posició de la taula. L’equip masculí empata en desena posició tot i la derrota del cap de setmana

Nova victòria del CV Barça que suma ja 18 punts en nou jornades. Les blaugranes es van imposar aquest cap de setmana a l’Emevé per tres sets a un, en un matx plàcid per al conjunt dirigit per Hugo Gotuzzo. El Barça va guanyar el primer set per 25-12 i en el segon ho va fer per un còmode 25-16. En el tercer les visitants van poder emportar-se el parcial (23-25) però les blaugranes van tancar el partit en el quart set, guanyant-lo per 25-17.
Aquests tres punts situa al CV Barça en tercera posició amb 18 punts en 9 jornades, empatades amb l’ Avarca de Menorca.

El masculí, dos punts per sobre del descens

Pel que fa a l’equip dirigit per David Lorente, manté la salvació a un punt directe. Els blaugranes, que no van poder puntuar davant el Vecindario de Gran Canària, segueixen en onzena posició amb cinc punts, això sí, empatats amb l’Intansa San Sadurniño en desena posició.