El BIHUB i la UPC s'alien a favor de la recerca

El BIHUB i la UPC s'alien a favor de la recerca

Ambdues entitats crearan de cursos formatius i projectes de cooperació

El Barça Innovation Hub i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han signat aquest dilluns un acord de col·laboració que uneix les dues entitats durant els propers tres anys amb l’objectiu de desenvolupar projectes en l’ambit de la formació, la recerca i la cooperació per al desenvolupament. La rúbrica de l’acord s’ha dut a terme a les oficines del FC Barcelona en presència de Josep M. Bartomeu, president del FC Barcelona, Marta Plana, directiva responsable del Barça Innovation Hub i Francesc Torres, rector de la UPC, a més del CEO del Club, Òscar Grau, i altres executius d’ambdues entitats.

Els projectes que s’endegaran en el marc d’aquesta col·laboració abasten l’àmbit formatiu, com l’impuls de xerrades, ponències o títols formatius, com per exemple, màsters. També es preveu treballar en la recerca, en qualsevol de les set àrees de coneixement del Barça Innovation Hub, entre aquestes, els esports d’equips, la tecnologia esportiva, les instal·lacions intel·ligents o la innovació social. En aquesta última àrea es destinaran esforços per treballar en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament de la mà de la Fundació Barça.

Declaracions de Marta Plana, directiva responsable del Barça Innovation Hub (BIHUB):

“Des del Barça Innovation Hub busquem aliats per compartir coneixement i col·laborar conjuntament en projectes de recerca, investigació i formació. Amb la Universitat Politècnica de Catalunya, un referent en la investigació i l’educació superior en l’àmbit científic, desenvoluparem la cooperació en les diferents àrees d’actuació en què treballem amb el BIHUB dins del Club per aportar valor a la indústria de l’esport i transferir els resultats a la societat”.

Declaracions de Francesc Torres, rector de la UPC:

“El conveni de la UPC amb el FCB pensem que ens dona molt de joc: d'una banda, ens permet explorar amb més força l'àmbit formatiu vinculat a les tecnologies de l'esport i, d'altra banda, ens permet explorar programes d'innovació, especialment en el vessant social a nivell nacional i internacional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut