Messi, 22 gols contra equips anglesos

Messi, 22 gols contra equips anglesos

El capità blaugrana ha disputat un total de 29 partits davant els conjunts de la Premier, sent l’Arsenal la seva víctima preferida amb 9 gols

Leo Messi és una màquina absoluta d’anotar gols. El crac argentí ja acumula 106 gols a la Lliga de Campions, havent marcat davant equips de diversos països i lligues diferents. Però concretament, hi ha una sèrie de conjunts que se li donen especialment bé: els equips anglesos. El capità blaugrana ha disputat 29 partits davant els equips de la Premier League, en els quals ha anotat 22 gols i ha repartit sis assistències. I aquest dimarts, precisament, el FC Barcelona s’enfronta al Tottenham a l’Estadi (21.00h) en la darrera jornada de fase de grups.

L’Arsenal és la seva víctima predilecta, i li ha marcat 9 gols en només sis partits. El segueix el Manchester City amb sis gols en sis partits, mentre que al Chelsea li ha anotat tres dianes en 10 duels. Tant al Manchester United (quatre partits) com el Tottenham (un partit) els ha marcat dos gols a cadascú i el Liverpool és l’únic conjunt anglès contra el qual ha jugat (dos partits) i no ha marcat.

A més, ha repartit sis assistències: Tres contra el Chelsea, dos contra el Manchester City i una contra l’Arsenal. En definitiva, números de crac absolut per a un jugador que no es cansa de superar rècords. Messi és el màxim golejador davant equips anglesos de la història de la Champions (22 gols), 10 dianes més que el segon, que és Cristiano Ronaldo amb 12. Dimarts contra el Tottenham, una nova oportunitat per seguir augmentant la xifra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut