Barça Lassa B – Leyma Coruña: S’imposa l’experiència (65-88)

Barça Lassa B – Leyma Coruña: S’imposa l’experiència (65-88)

Els gallecs dominen el ritme del partit i s'enduen un triomf de la Ciutat Esportiva

Dos equips de la part baixa de la taula es trobaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb fam de sumar un triomf. Els blaugranes no van poder contrarestar el ritme del Leyma Coruña i els homes entrenats per Gustavo Aranzana van aconseguir el seu tercer triomf de la temporada

El ritme és gallec

El Barça Lassa B entrava progressivament en el partit. En un inici on estaven mancats d’encert ofensiu i on dominaven els gallecs, els blaugranes s’han situat amb un 12 a 11 favorable a manca de dos minuts i mig per a la fi del primer quart, un quart que ha caigut del costat visitant per 16 a 19.

Seguint el ritme que havia assolit a la fi del primer quart, el Leyma Coruña marxava per 19 a 31 en el minut 15 de partit. Els visitants han seguit dominant el marcador, per arribar al descans amb un 31 a 42, en un quart on ha debutat a la LEB Oro el júnior del Barça Lassa Haris Bratanovic, un pivot belga de 208 cm.

En el tercer quart els blaugranes recuperaven sensacions, però un basquet i falta favorable als gallecs, amb antiesportiva, i una falta amb atac blaugrana deixava el marcador en un 43 a 57 a l’equador del quart. Des d’aquest moment la diferència es va estancar i s’entraven en els darrers deu minuts de joc amb 50 a 61.

De nou, la sortida del Leyma Coruña els hi va donar distància en el marcador (52-68) en el minut 32 de partit amb temps mort d’Ocampo. El ritme va continuar sent visitant i els 23 punts de diferència (55-78) a 4’20” per a la fi del partit ja eren insalvables i el partit finalitzava amb el 65 a 88

 

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Leyma Coruña (65-88)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut