Riqui Puig debuta en partit oficial

Riqui Puig debuta en partit oficial

El de Matadepera ha jugat els seus primers minuts oficials amb el primer equip

Nou futbolista del planter del FC Barcelona que debuta amb el primer equip. Si durant el partit d’anada contra la Cultural Lleonesa va ser el torn per a Chumi, Cuenca i Miranda, en aquest partit de tornada que s’ha disputat al Camp Nou ha estat el torn per a Riqui Puig.

El de Matadepera, amb el número 28 a l’esquena, ha entrat al terreny de joc al minut 55 i ha substituït el també jugador del Barça B Oriol Busquets, titular aquest dimecres. Durant la més de mitja hora que ha jugat, el jugador del filial ha tingut temps per demostrar la seva qualitat. De fet, al minut 70, ha fet l’assistència per al segon gol de Denis Suárez, el 4-1, amb una passada filtrada. En total, 27 passades bones i 3 recuperacions.

"Venia al Camp Nou quan tenia 3 anys, des de petit sóc del Barça. Imagina’t la il·lusió que tenia, és el debut somiat. Però demà no canviarà res, ja que aniré a entrenar amb el Barça B, amb un somriure a la cara, per intentar ajudar l'equip el màxim que pugui", ha dit un Riqui Puig satisfet pel seu debut. També Valverde ha valorat els seus primers minuts, i ha dit que "Riqui Puig és un jugador amb molta desimboltura, sempre mira cap endavant. Esperem que sigui el primer pas, no s'amaga i es relaciona bé amb la pilota".

Riqui Puig, que va arribar al Barça amb edat cadet, amb 14 anys, ha passat per tots els equips de la base fins consolidar-se al Barça B, on aquesta temporada ha jugat 14 partits, 10 com a titular i 4 des de la banqueta. Així, només no ha jugat un partit, el 0-1 contra el Sabadell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut