El Barça supera el Cortegada i suma la sisena victòria

Les blaugranes es mantenen en posicions de play off després de guanyar aquest cap de setmana a Pontevedra

Victòria del Barça de bàsquet femení a la pista del Cortegada que situa a les blaugranes amb sis victòries en nou jornades de lliga. El conjunt dirigit per Isaac Fernández va  trobar-se amb un conjunt local molt ben plantat en l’inici de partit, un fet que va situar el marcador en el 12-7 a l’equador del primer període.
Poc a poc el Barça va anar agafant el ritme del partit per passar a controlar el marcador. Al final del primer quart el desavantatge era només d’un punt i al descans, després d’un període amb màxima igualtat, l’enfrontament arribava amb empat a 27 en l’electrònic.

Pas endavant en el tercer període

A la represa el Barça va fer una passa endavant. Amb un parcial d’onze a 17 les blaugranes van agafar un coixí de sis punts suficients per encarrilar el matx. Ja en l’últim període el conjunt català va rematar la feina ampliant poc a poc la diferència que va situar-se en els 13 punts al final del partit (46-59).
Entre les destacades del Barça, es troben Xènia Artiga (amb una valoració de 12) i Aixa Wone (amb una valoració d’11), així com Regina Aguilar, la màxima anotadora de les blaugranes amb 9 punts.