Selecció dels dibuixos presentats a la XIV Mostra de Nadales Blaugrana

Selecció dels dibuixos presentats a la XIV Mostra de Nadales Blaugrana

La il·lustradora Ariadna Reyes és la responsable d’escollir les nadales premiades aquest any

Per catorzè any consecutiu el FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, ha impulsat la Mostra de Nadales Blaugrana, que ha convidat els socis entre 3 i 15 anys a posar en marxa la seva creativitat i fer un dibuix inspirat en les properes festes. El tema que s’havia de tractar enguany era 'Els nens i les nenes del Barça desitgen un Bon Nadal' i, de nou, els socis més joves del Club s’han mostrat molt participatius, ja que s’han rebut un miler de dibuixos originals.

Aquest any la responsable de la selecció dels dibuixos guardonats ha estat la il·lustradora Ariadna Reyes (Arianeta), que col·labora amb diferents editorials amb treballs publicats en llibres de text i de literatura per a nens i nenes entre 3 i 16 anys. Nascuda a Rubí fa 31 anys i vivint actualment a Terrassa, l'Ariadna va començar a dibuixar de forma autodidacte i va completar la seva formació a l’Escola Joso de Barcelona. Ha estat guanyadora en dues edicions del premi a la millor historieta d’humor en el Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà.

Per a Ariadna Reyes, aquest ha estat el primer cop que ha fet de jurat d’una mostra de dibuix i considera que “és una tasca molt complicada perquè hi ha molts bons dibuixos d’estils molt diferents i és molt difícil escollir els premiats”.

Ariadna Reyes (Arianeta) ha il·lustrat 160 llibres en els darrers cinc anys, entre els que es troben La gallina dels ous d’or (Barcanova), Búscalo en el espacio (Astronave) o els llibres El món mudial, Qui fa què? i Qüestions peludes, de la col·lecció Els Supertafaners (Vox Editorial Larrouse).

www.arianeta.com

103584707.jpg

Lliurament de premis el dia 22 de desembre

Els dibuixos premiats seran coneguts en els propers dies, després que membres de l’Àrea Social ho comuniquin als premiats, i el dissabte 22 de desembre es lliuraran els premis als guanyadors dins el marc de la inauguració de les Activitats de Nadal del Camp Nou que tindrà lloc abans del partit de Lliga que disputaran el Barça i el Celta al Camp Nou.

Els guardons es divideixen en dues categories (aleví, de 3 a 6 anys, i infantil, de 7 a 15 anys), i al marge del dibuix guanyador, es trien els cinc millors de cada categoria.

Tots els dibuixos rebuts es podran veure exposats a partir del 22 de desembre, i fins al 5 de gener, a la zona d’activitats nadalenques que quedarà instal·lada durant aquestes festes a l’esplanada del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut