FC Barcelona – Vila-real: Un triomf marca de la casa (2-0)

FC Barcelona – Vila-real: Un triomf marca de la casa (2-0)

Els gols de Piqué i Aleñá, dos jugadors formats al futbol base, permeten als de Valverde tornar a guanyar a la Lliga quatre dies després de certificar la primera plaça a la Champions

Els tres punts tornen a ser blaugrana. El FC Barcelona ha derrotat el Vila-real al Camp Nou, a la jornada 14 de la Lliga, i suma el triomf després de l'empat contra l'Atlètic i la derrota contra el Betis. Una victòria que permet als de Valverde tancar la setmana amb gran gust, després d'assegurar la primera posició del grup de la Champions amb el triomf davant el PSV. I un dels protagonistes destacats, com també va passar a Eindhoven, ha estat un Piqué que contra el Vila-real ha tornat a marcar. També ho ha fet Aleñá, que ha aprofitat els seus minuts sobre el terreny de joc per sentenciar el partit amb el seu primer gol a la Lliga. Dos jugadors de la casa, doncs, que han resultat decisius.

Ells dos han estat els protagonistes dels dos gols del duel, però també ho han estat Dembélé i Messi, tots dos amb assistències. Especialment el francès, molt actiu durant tot el partit, ja que ha portat bona part del perill atacant local. Així, ha trobat l'espai quan ha posat un centre pràcticament perfecte que Piqué, amb un cop de cap, ha enviat al fons de la xarxa (1-0, min 35). El seu segon gol en quatre dies.

Aleñá s'estrena a la Lliga

El Barça ha tingut algunes ocasions per ampliar el resultat, però també en el segon temps el Vila-real ha intentat fer l'empat, tot i no posar en problemes Ter Stegen. Calleja ha optat per jugar amb quatre davanters, amb l'entrada al terreny de joc de Bacca en el lloc de Trigueros, però finalment ha estat el Barça qui ha acabat de decantar la balança. Ho ha fet després d'una gran passada en profunditat de Messi a l'esquena dels defensors que Aleñá, amb una rematada picada per sobre d'Asenjo, ha aprofitat per fer el 2-0 definitiu.

Un gol que ha celebrat efusivament, i no és per a menys perquè significa el primer que el del planter fa a la Lliga amb l'equip que l'ha vist créixer. Grans credencials d'un futbolista que, amb el seu gol, ha tancat el duel que permet al Barça sumar els tres punts abans de rebre la visita de la Cultural Lleonesa a la Copa i de visitar, la propera setmana, el camp de l'Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut