PRÈVIA – A recuperar el liderat

PRÈVIA – A recuperar el liderat

El Barça rep al Vila-real, dissetè classificat, amb l’objectiu d’endur-se els tres punts per tornar a col·locar-se al capdavant de la classificació

Els d’Ernesto Valverde volen recuperar les bones sensacions en Lliga en el partit contra el conjunt castellonenc (18:30 hores, BeIN LaLiga) després d’encadenar dues jornades sense guanyar. Els blaugrana tenen una bona oportunitat per sumar una nova victòria i recuperar el liderat que van cedir en la darrera jornada. El Vila-Real és un visitant de bon record al Camp Nou, ja que en el curs passat, els culers van superar al Vila-real al Camp Nou per 5-1 amb gols de Coutinho, Paulinho, Messi i un doblet d’O.Dembélé en el partit corresponent a la jornada 34.

El Barça afronta el matx amb la voluntat de tornar al camí de les victòries en la competició domèstica. Per fer-ho, Ernesto Valverde ha alertat que el Vila-Real serà un rival "que voldrà complicar-nos les coses" i que augura que "pressionarà la sortida de l'equip". El tècnic ha recordat que els 'groguets' ja els hi van posar les coses molt difícils en el partit disputat al Estadio de la Cerámica en la passada temporada, i que ara compten amb més davanters "ràpids que ens poden complicar en transició".

Pel que fa al conjunt entrenat per Javi Calleja, ocupa la dissetena plaça de la classificació amb 14 punts en 13 jornades disputades. El ‘submarí groc’ no ha sigut capaç de plasmar al campionat nacional els bons resultats a l’Europa League, on lidera el seu grup. La necessitat de punts fan del Vila-real un equip molt perillós que, a més, compta amb jugadors de la talla de Sergio Asenjo, Santi Cazorla o Gerard, entre altres.

Els escollits per part dels dos equips

Per al duel, el tècnic de Viandar de la Vera ha seleccionat als següents 18 jugadors: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Aleñá (26), Miranda (27), Iñaki Peña (30) i Chumi (36). Es queden fora de la llista per lesió Arthur, Suárez, Rafinha, Cillessen, Samper, S. Roberto, Umtiti i Vermaelen.

Mentrestant, Calleja no pot comptar amb Bruno Soriano, Javi Fuego i Barbosa per lesió, i ha escollit els següents 18 futbolistes per visitar el Camp Nou: S. Asenjo, Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, S. Cáseres, Víctor Ruiz, Gerard, P. Fornals, Bacca, J. Costa, Andrés Fdez., M. Trigueros, Pedraza, Toko Ekambi, S. Cazorla, Raba, Morlanes i Chukwueze.

Duel molt important, doncs, amb la voluntat de recuperar la primera plaça del campionat. I contra el conjunt de Calleja, primera oportunitat per tornar a assaltar i a recuperar la posició de més privilegi de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut