Barça B – València Mestalla: Empat en l’últim sospir (2-2)

Els de Garcia Pimienta rescaten un punt a les acaballes del matx gràcies a un magnífic remat de cap d’Araujo al minut 92

El Barça B ha empatat 2 a 2 contra el València Mestalla en el Miniestadi en el duel corresponent a la jornada 15 del grup III de la 2ª Divisió B. Els golejadors per part blaugrana han estat O. Busquets de falta directa i Ronald Araujo en el temps afegit, que salven un punt en un duel de filials molt entretingut.

Poques arribades als primers minuts

El partit ha començat amb moltes imprecisions pels dos conjunts. Els blaugrana ràpidament s’han fet amb la possessió de la pilota, però el valencianistes, sortint des de la defensa amb transicions molt verticals, han disposat de les ocasions de perill més clares de les botes de Kangin Lee.

La defensa molt compacta visitant ha provocat que als de García Pimienta els hi hagi costat generar ocasions de gol. La millor acció blaugrana en el primer temps ha estat al minut 26, en una jugada conduïda per Collado, en què la defensa xe ha tapat el xut potent de Wague.

I en el temps afegit de la primera meitat ha arribat el primer gol del València Mestalla. En un centrada al cor de l’àrea blaugrana, Merentiel ha avançat els valencians per col·locar als valencianistes per davant abans del descans (0-1).

Reacció blaugrana

Però a la represa els de García Pimienta han sortit decidits a buscar el gol. Carles Pérez ha avisat amb un xut potent des de la frontal de l’àrea, però la ocasió més clara de gol ha arribat en una combinació de Riqui Puig i Collado, on aquest ha filtrat una magnífica passada per Abel Ruiz a qui el porter valencianista Cristian li ha aturat el xut creuat. I el filial blaugrana ha trobat el premi de l’ 1-1 a les botes d’Oriol Busquets. El capità del Barça Bha situat l’empat amb un magnífic llançament de falta que ha entrat llepant el pal esquerre del porter valencianista.

Final d’infart

En la recta final del partit, els barcelonistes ho han provat per activa i per passiva però un penal de Konrad ha avançat el València Mestalla, amb gol de Sito, a falta de pocs minuts per finalitzar el partit. Però en l’últim sospir, una centrada mil·limetrada al cap d’Araujo ha rescatat un valuós punt del Miniestadi, que situa al Barça B cinquè a la classificació amb 21 punts.

Barça B, 2
València Mestalla, 2

Barça B: Carevic, Wague, Araujo, J. Cuenca, Guillem, O. Busquets, Carles Pérez, Riqui Puig, Abel Ruiz (min 71, Mujica), Collado, i Ballou (min 78, Konrad).
València Mestalla: Cristian, O. Arroyo, Centelles, Fdo. Román, Javi Jiménez, Uros Racic, Esquerdo (min 75, Miki Muñoz), Pascu, Fran Navarro (min 22, Merentiel), Kangin Lee (min 78, Álex Blanco) i Sito.
Gols: 0-1, Merentiel (min 46); 1-1, O. Busquets (min 79); 1-2, Sito (min 90); 2-2, Araujo (min 90)
Àrbitres: Juan Antonio Campos Salinas ha amonestat Wagne per part local i Pascu,Kangin Lee, Arroyo, Merentiel i Sito pels visitants.
Assistència: 1.479 espectadors